Fredag!

Ja nu var helgen kommen & jag ligger fortfarande i sängen & har inte orkat ta mig upp än! Men tänkte gå upp efter jag har skrivit klart! För att hoppa in i duschen , för idag ska jag duscha min förlängning också & de tar ju sin lilla tid! Älskling är och jobbar! Men slutar tidigare idag, då de är Fredag :D Får se vad kvällen har att erbjuda! Jag har inte planerat något iaf! ;)
 
Men ser iaf framemot morgondagen , då vi ska hem till mamma & pappa :)
 
Johannes - Du är den finaste för mig! Du har förtrollat hela min värld! Du har gjort mig till något bättre! Du finns där för mig , om jag behöver de ! Du är bäst , jag älskar dej <3
 
 
2013-04-12 @ 10:56:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag & snart helg!!

Idag har jag varit hemma hos mamma & pappa en runda ! Pappa jobbade, men mamma var ju hemma & de va ju bra :) Lisette följde med mig dit! Rensade ut en hel del kläder där hemma , som jag gav till Lisette (3kassar) & sen gav jag mamma 2 kassar, som hon ska lämna på Röda korset! Snäll jag!
sen åkte jag hem till Vä, duschade & gjorde mig i ordning! 
 
Och nu sitter jag hemma hos Josse & Henke! 
Ska passa Milla en liten stund, tills Henke kommer hem från Brottningen! 
Sen ska jag traska hemåt & bara ta de lugnt & vänta tills mitt hjärta kommer hem från garaget!
 
ihelgen ska vi hem till mamma & pappa på Lördag , blir att äta gås & sånt gott då :) Ser framemot helgen! 
 
 
2013-04-11 @ 19:19:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Majskrokar!

Ja , idag har jag minskäl inhandlat majskrokar :) Dem smälter så himla bra i munnen, samtidigt som dem mättar :) Bra för mig, som har svårt med maten! Kan man ta några sådana i stället (Y) Greeeat! 

Denna dagen har jag spenderat tillsammans med Lisette :) 
Möblerat om oh grejat på hennes rum är ungefär de vi har gjort idag ! Och sist men inte minst, så var vi och åt också! 

Min andra halva är i garaget och grejar! 
Så jag tänkte plocka undan en del på rummet (kläder) & sen ska jag fram penna och block, som jag nu har köpt! som ska hjälpa mig på traven & få ett avslut på de hemska kapitlet , som drar mig bakom huvudet!! BortBort!! 

Känns iaf , som att allt går på rätt håll, nu har jag ännu igen fått en ny tid, som jag (faktiskt) ser framemot, de är både spännande och oroveckande på samma gång! Men jag fixar detta, jag ska klara detta! Med rätt hjälp, så klarar man allt ? ;) 
 
Bjuder på en gammal egobild, mest för att jag kan & de retar ju alltid ngn ;) 
 
2013-04-10 @ 19:00:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjukdagar !

Ja både igår & idag har jag bara legat i sängen! Inte orkat göra något , har inte känt för att göra något heller för den delen! 
Bara varit helt pall & låg! 
Fruktansvärt jobbiga dagar har de varit!!!
 
har iaf precis duschat, så har fått de gjort idag iaf! Ska försöka orka ta mig till Maxi sen eller Konsum bara! Så jag kan handla något gott, så jag kan få något i min mage! 
 
Finns inte mycket mer att skriva idag faktiskt! 
 
2013-04-09 @ 16:15:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny vecka !!

Den nya veckan startade inte så bra för min del! Vaknade vid 10, men la mig igen! Mådde inte alls bra , ont i magen & kände mig allmänt konstig! Sen ringde Johannes & väckte mig vid 1, gick upp oh la in en maskin tvätt & gick oh la mig igen! Så har legat i sängen hela dagen! Men nu börjar jag känna mig lite bättre iaf (Y)!
 
Blir nog kanske att köra ner till Everöd en runda ikväll, för att hämta mina sommarfälgar, så jag kan sätta på dem på bilen! Sen är de dags för besiktning igen utav den iaf innan den sista :) Annars händer de nog inte så mycket mer idag;)
 
Johannes <3
 

2013-04-08 @ 16:38:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vänskap - Vad är de egentligen?

Vad är vänskap egentligen? Är det att man ska träffas, kunna prata med varandra om allt och finnas till för en alltid? Helt ärligt talat så vet jag faktiskt inte och det tror jag inte att jag är helt ensam om. Det är precis som med kärlek, där många undrar vad det egentligen är eftersom dem egentligen inte vet men tror sig veta. Ibland undrar jag vilka av mina vänner som verkligen finns där för mig, när det verkligen är kris och jag verkligen behöver dem? Hur många av ens vänner ställer verkligen upp i vilket fall som helst? Vilka vänner kommer att svika och till sist försvinna? Vilka kommer att stanna kvar i alla lägen, i ur och skur? Framförallt, vet någons ens vad vänskap är? Vänskap är nog någonting som många har svårt för att förklara om någon okänd person skulle komma fram till en och fråga vad det egentligen är. Hur många skulle kunna ge en bra förklaring på vad det är? Själv så tror jag inte att det är många som kan det. Jag sökte på internet efter "vad är vänskap?" och fick fram att det är när man tar personer i sin omgivning för den som dem är och att man är ärlig. Att man inte bryr sig om hur personen ser ut, utan att insidan är det viktigaste. Det stod även att det handlar om känslor och tankar, att man måste dela med sig av det till andra för att kunna vara personens vän och att man ska kunna hjälpa varandra. Hur många av er skulle ärligt talat kunna förklara det på ett sådant sätt? Inte många tror jag. Men om man i stället skulle fråga vad vänskap handlar om hade nog många kunnat säga detta som jag hittat, tror jag i alla fall. I en vänskap är det också så att det är inte bara en person som ska höra av sig, utan även den andra personen just för att vänskapen ska hålla. Det är pecis som i ett förhållande, båda parterna måste ju höra av sig för att det ska fungera annars går det inte. Man ska, i ur och skur, kunna stötta varandra och finnas för varandra vad det än gäller. Om det så är kris eller en liten grej, så är det viktigt att kunna göra det. Men är det viktigt med många vänner då? Nej, det tycker inte jag eftersom att det är inte det viktigaste här i livet. Det är okej att bara några få vänner. Det är inget måste med att ha många vänner och vara populär som det är i high school filmer/serier.´Det är inte alls vad vänskap handlar om, att vara populär och ha många vänner. Det är faktiskt bättre att ha några få vänner än för många vänner, inte sant? "Bättre att ha en fågel i handen än tio stycken ute i skogen" som man brukar säga. Vissa dagar kan jag själv, känna mig väldigt bortglömd & försvunnen ur en väns hand! De känns som att de bara passar, när de passar dem! Tyvärr!!
2013-04-07 @ 20:20:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lugn helg med älskling !<3

Helgen går mot sitt slut & den har varit lugn! 
Fredagen var vi på en liten bilträff, de hände inte så mycket , så lite senare mot kvällen så körde jag & hjärtat en runda ut till Furuboda , där de brann ganska rejält på en gård! Hemskt !
igår var vi hemma hos min syster & hennes familj & åt (lite sent firande utav Djimmy), blev god mat & tårta där hemma :) efter de så körde vi till Johannes pappa en runda där vi såg en bra film :) 
Och idag har vi varit på Yllan på hus & hem mässan tillsammans med Johannes pappa & hans flickvän ;) trevligt 
 
nu har vi precis ätit , så blir ett lugnt avslut på denna helgen! 
2013-04-07 @ 18:02:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inlägget består av bilder & lite text!

Hunnit med mycket idag , känner jag!
varit i Åhus 2 ggr & Everöd 2 ggr pga ett paket jag skulle hämta, som jag tillslut fann hemma i Everöd!
även renbäddat sängen , så nu väntar jag bara på att min andra halva ska komma hem från garaget, så vi kan krypa till sängs!
JAG ÄLSKAR HONOM <3
 
 
2013-04-03 @ 21:14:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny vecka & nya möjligheter!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har blivit dålig dålig uppdatering här i bloggen dem senaste dagarna! Då vi har varit bortbjudna & varit i Jönköping på bilmässa!
men de har varit en mycket bra påsk, måste jag säga ..
i fredags började dagen lugnt & skönt .. Sen på kvällen åt vi middag här hemma mycket gott & trevligt!
sen Lördagen, det blev en tidig dag .. Åkte hemifrån vid 6, för att träffad hos Michelle & Chrille för att sedan åka mot Jönköping då vi skulle till Elmia på bilmässa & det var en trevlig & rolig dag! Men den blev väldigt lång, eftersom klockan ställdes om på vägen hem! Så vi var hemma & låg i sängen kl 04.00 ungefär!
gick upp sent dagen efter, men sen stod de middag på planeringen hemma hos johannes pappa, även de blev en lyckad middag (grillat för första gången i år)! Och där efter blev de ut en runda för att umgås med vänner & så!
 
idag har jag umgåtts med Lisette , vi satte oss i bilen och körde mot Tyringe där vi gick en runda inne på förmedlingscentralen! Blev nya strumpor till mig (Y), alltid bra att ha!
Annars händer de nog inte så mycket mer idag! Blir en lugn dag med älskling när han har slutat jobba! Ska följa med honom en runda till garaget!
 
2013-04-02 @ 15:19:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()